DOLAR 32,3462 -0.04%
EURO 34,9088 0.32%
ALTIN 2.396,970,02
BITCOIN 19765724,30%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SERGİ, 15 TEMMUZ DESTANINI ANLATIYOR

SERGİ, 15 TEMMUZ DESTANINI ANLATIYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte KAYMEK tarafından hazırlanan ‘15 Temmuz Türkiye Aşkına Sanat Sergisi’ni açtı. Başkan Büyükkılıç, “O gece sabahlara kadar nöbet tutan her birinize minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. Kayserili hemşehrilerim iyi ki varsınız” dedi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ‘15 Temmuz Türkiye Aşkına Sanat Sergisi’ni Tarihi Kayseri Kalesi’nde açtı. Açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili Hülya Nergis, AK Parti İl Başkan Vekili Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları, rektörler ve vatandaşlar katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:05
SERGİ, 15 TEMMUZ DESTANINI ANLATIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Başkan Büyükkılıç, “15 Temmuz’un 6 yıldönümünde bu ülkeye ihanet eden şebekeye karşı ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine sahip çıkan ülke insanları, en güzel örneği sergilemiştir. O ihanete karşı dimdik durmuştur. Kayseri denilince birlik, beraberlik ve dayanışma ile kardeşlik anlayışı içerisinde 200 binin üzerinde Kayserili hemşehrilerimiz ‘biz buradayız, biz bayrağımız için, devletimiz için varız. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu ülkeyi ihanet edenlere karşı korumak için varız’ dedi, yakışanı yaptı. Sabahlara kadar nöbet tutan her birinize minnet duyuyor, teşekkür ediyor, Kayserili hemşehrilerim iyi ki varsınız” dedi.

Milli şair Mehmet Akif Ersoy’un ‘Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz. Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz; Düşer mi tek taşı sandın harim-i namusun, Meğerki harbe giden son nefer şehid olsun’ dizelerini hatırlatan Büyükkılıç, son asker, son nefer, son insan şehit oluncaya kadar bu ülkenin korunacağını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.