DOLAR 32,3940 -0.15%
EURO 34,7928 0.12%
ALTIN 2.438,730,01
BITCOIN %
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Serdar Ortaç: Erdoğan’a aşığım

Son dönemde sarf ettiği siyasi cümleler nedeniyle eleştirilere konu olan şarkıcı Serdar Ortaç kendini savundu. Atatürkçü olduğunu vurgulayan Ortaç, "Cumhuriyeti kuran Atam'a aşığım. Ama Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da liderliğine aşığım. Şu an tek lider Erdoğan'dır.Bunu deyince Tayyipçisin diyorlar, hayır. Vatandaşı kim koruyorsa benim için lider odur. Erdoğan da vatandaşını koruyor" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serdar Ortaç: “Bana Tayyipçisin diyorlar. Ben Atatürkçüyüm. Cumhuriyeti kuran atama aşığım. Ama Erdoğan’ın liderliğine de aşığım. Şu an tek lider Erdoğan’dır. Bunu deyince Tayyipçisin diyorlar, hayır. Vatandaşı kim koruyorsa benim için lider odur. Erdoğan da vatandaşını koruyor.” dedi. Ortaç, aynı zamanda aldığı krediyle ilgili açıklamalarda da bulundu.“En son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası, ‘Sen Serdar Ortaç’sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat?’ diyerek borcumu sekiz ay erteledi. Ama özel banka olsa donumu alırdı.”

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.