DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ABONE OL
Ağustos 4, 2023 07:01
ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi Altınoluk Mahallesi’nde KASKİ ekipleri tarafından yürütülen yağmur suyu ve kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını inceledi. Başkan Büyükkılıç, KASKİ’nin yürüttüğü çalışma ile sel felaketi ve su baskını tehlikelerini önlemiş olacaklarını kaydetti.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda, bünyesindeki kuruluşları ile kent merkezi ve kırsalda yerel yönetim hizmetleri kapsamında çeşitli projeleri bir bir hayata geçiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, altyapı kuruluşu Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü marifetiyle de Kayserililerin yaşam kalitesini arttırmak için yatırımlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, kent genelinde içme suyu hattı, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı konularında hizmetlerini sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekiplerince, Melikgazi ilçesi Altınoluk Mahallesi Veysel Caddesi’nde yürütülen yağmur suyu ve kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını inceledi.

Büyükkılıç’a teknik gezi sırasında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, KASKİ Genel Müdür Vekili Yavuz Çağan ve daire başkanları eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.