DOLAR 32,2678 -0.23%
EURO 34,7990 -0.07%
ALTIN 2.411,650,78
BITCOIN %
Kayseri
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ŞEHİTKAMİL’DE BUDANAN AĞAÇLAR YAKACAK OLUYOR

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, her yıl olduğu gibi bu yıl da yol kenarları ve yeşil alanlardaki ağaçların budamalarından elde edilen odunları dar gelirli ailelere yakacak olarak dağıtıyor. Bin 200’ün üzerinde dar gelirli aileye 500’er kilo odun yardımı yapılacak.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

DAĞITILAN YAKACAKLAR, AİLELERİMİZE KAPILARINDA TESLİM EDİLİYOR

 

Yapılan çalışmayla ilgili değerlendirmede bulunan Nurtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Altın, “Şehitkamil Belediyemiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik odun dağıtımını yapıyor. İlçemiz genelinde yapılan budama işlemlerinden elde edilen odunlar, ihtiyaç sahibi ailelerimize yakacak olarak veriliyor. Maddi durumu yetersiz ailelere yapılan yakacak yardımı sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerimiz kış aylarını rahat geçiriyor. Toplam 500 kilogram olarak dağıtılan yakacaklar, ailelerimize kapılarında teslim ediliyor. Bu önemli çalışmayı gerçekleştirilen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine, şahsım ve aileler adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.