DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20617603,67%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Şehit Onur Sönmez, ‘Ölümsüzler’ programıyla anıldı

Şehit Onur Sönmez, ‘Ölümsüzler’ programıyla anıldı

ABONE OL
Ekim 19, 2022 08:26
Şehit Onur Sönmez, ‘Ölümsüzler’ programıyla anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – KayseRadar şehitlerin şehadetinin yıl dönümüne özel Ölümsüzler programıyla vatan için can veren şehitleri anıyor. Programın ikinci bölümünde 18 Ekim 2015’de şehit olan Onur Sönmez’i ölümünün 7. yıl dönümünde andı.
1989 yılında Kayseri de doğan Onur Sönmez’in anne adı Arife, baba adı Yakup’tur. Evli, 1 çocuk babası Sönmez, 2015 yılında Tunceli’de PKK’lı teröristler tarafından yerleştirilen mayının askeri aracın üzerinden geçmesiyle infilak etmesi sonucu şehit oldu. Kayseri’deki Kartal Şehitliği’ne defnedilen Onur Sönmez, şahadetinin yıl dönümünde anıldı. KayseRadar, hazırladığı ‘Ölümsüzler’ programının ikinci bölümünde Şehit Sönmez’in baba ocağına konuk oldu.
Hazırlanan bu bölüm; Kayserinet Youtube, Kayserimnet, Kayseradar, Radarkayseri Instagram, Kayserimnet, Radar Kayseri, Kayseri Radar Trafik Kaza Gündem Facebook hesaplarından paylaşıldı.

Şehit annesi Arife Sönmez de, “Çok güzel bir bebekti, çok afacan bir çocuktu, başarılı bir öğrenciydi. Onur’la biz her zaman gurur duyduk. Okulda öğretmenleri örnek öğrenci olarak gösterirdi. Gitti, gidişiyle de gurur verdi bizlere. Güzel yaşadı güzel gitti. Kısacık ömrüne çok güzel şeyler sığdırdı. Çok inançlı ve imanlı biriydi” ifadelerini kullandı.

“Bir anne evladını kaybettikten sonra her şeyini kaybediyor sanki iskeleti kalıyor bu dünyada, tüm yaşama sevinci bitiyor. Allah kimseye evlat acısı vermesin” diyen Arife Sönmez, bu durumun çok zor olduğunu fakat çok gurur verdiğini vurguladı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.