DOLAR 32,3783 -0.32%
EURO 34,7149 -0.29%
ALTIN 2.395,23-1,12
BITCOIN 18668180,52%
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

ŞEHİR KONAĞI HÜYÜK’E YENİ BİR AÇILIM GETİRECEK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hüyük ve Derbent’i ziyaret etti. Başkan Altay, Hüyük ziyareti kapsamında ilk olarak Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak ilçeye kazandırılan Şehir Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 19:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehir Konağı’nın yüzme havuzuyla, spor salonlarıyla, sınıflarıyla Hüyük’e yeni bir açılım getireceğini belirten Başkan Altay, “2021 yatırım programımızı belediye başkanımızla birlikte oluşturduk. İnşallah bu yıl, başta otogar ve kültür merkezi olmak üzere Hüyük’e yine yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte ilçelerimizin çehresi değişmeye ve Büyükşehir’imizin standartlarını ilçelerimizde oluşturmaya başladık. Bunlardan en önemlisi de şehir konaklarımız. Hüyük Şehir Konağı’mızın açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Açılışa programına; Hüyük Kaymakamı Cüneyt Demirkol, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Akkaya ve Ali Kamacı ile AK Parti İlçe Başkanı Muammer Karaaslan da katıldı.

Başkan Altay Şehir Konağı açılışının ardından Hüyük Belediye Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ile bir araya geldi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.