DOLAR 32,3783 -0.32%
EURO 34,7149 -0.29%
ALTIN 2.395,23-1,12
BITCOIN 18668180,52%
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
ŞEHİR HASTANESİ BÖLGESİNDEKİ DEV YATIRIM

ŞEHİR HASTANESİ BÖLGESİNDEKİ DEV YATIRIM

ABONE OL
Temmuz 26, 2023 18:01
ŞEHİR HASTANESİ BÖLGESİNDEKİ DEV YATIRIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Şehir Hastanesi bölgesinde içme suyu temini için 2 bin 434 metre İçme Suyu hattı, 5 bin tonluk bir depo ve bu tesisin yanı başına 10 megavatlık bir Güneş Enerji Santrali kuracaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, şehrin altyapısını geliştirme çalışmalarını hızla sürdürdüklerini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Şehir Hastanesi Bölgesi İçme Suyu Temini İnşaatı ile 10 megavatlık güneş enerji santrali alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç’a teknik gezi esnasında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, KASKİ Genel Müdür Vekili Yavuz Çağan ve daire başkanları eşlik etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada şehrin geleceğini sağlıklı bir şekilde garantiye aldıklarını söyledi. Büyükkılıç, “Şehrimizin altyapısını geliştirme çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Daha sonraki süreçlerde problem çıkmaması adına, şehrin geleceğini sağlıklı bir şekilde garantiye alıyoruz. Bu anlayış içerisinde şehrin en önemli gelişme merkezi olan Şehir Hastanesi bölgesindeki gerek kamu kurumlarına gerek konutlara gerekse ticari kuruluşlara hizmet edecek olan su temini konusunda isale hattı ve deposunun yapımı ile ilgili çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.