DOLAR 32,3865 -0.17%
EURO 34,8276 0.16%
ALTIN 2.440,200,08
BITCOIN %
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Sarız da uyarı

Sarız da uyarı

Kıymetli hemşehrilerim Kayseri’de son bir haftadaki Covid-19 vakalarının artışı oduğu gözlenmiştir. Alınan tedbirlerin göz ardı edilmesi, dikkatsizlik ve uyarılara aldırış edilmemesi, bu zamana kadar yapılan tüm çalışmaları ve çabaları boşa çıkaracaktır. Lütfen! Bu salgın döneminde eş, dost ve akraba ziyaretlerini bir müddet erteleyelim. Alınan tedbirlere uyalım ki; eş, dost ve akrabalarımızla daha güzel günleri sağlıklı bir şekilde birlikte yaşayalım. Gelecek günler, #elhijyenine #özene; #maske + #mesafe kuralına bağlı. Daha iyi tedbir, daha iyi sonuçtur. BAKİ BAYRAK Sarız Belediye Başkanı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:11
Sarız da uyarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıymetli hemşehrilerim  Kayseri’de son bir haftadaki Covid-19 vakalarının artışı oduğu gözlenmiştir.  Alınan tedbirlerin göz ardı edilmesi, dikkatsizlik ve uyarılara aldırış edilmemesi, bu zamana kadar yapılan tüm çalışmaları ve çabaları boşa çıkaracaktır. Lütfen! Bu salgın döneminde eş, dost ve akraba ziyaretlerini bir müddet erteleyelim. Alınan tedbirlere uyalım ki; eş, dost ve akrabalarımızla daha güzel günleri sağlıklı bir şekilde birlikte yaşayalım.
 Gelecek günler, #elhijyenine #özene; #maske + #mesafe kuralına bağlı. Daha iyi tedbir, daha iyi sonuçtur. 

BAKİ BAYRAK 
Sarız Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.