DOLAR 32,5574 0.27%
EURO 34,9646 0.47%
ALTIN 2.432,08-0,25
BITCOIN 2053226-0,56%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Sarız’da Devlet Bahçeli Karayolu’nun yapımına başlandı

KAYSERİ (1HA)- Sarız’da, Kayseri-Sarız karayolunu bağlayacak olan sıcak asfalt çalışmaları başladı. Kayseri MHP Milletvekili Baki Ersoy’un yapımına destek verdiği karayolu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adı verilmişti. 

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kayseri’nin Sarız ilçesinde Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak’ın talepleri üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Sarız’ı karayolu ağına bağlayacak yolda sıcak asfalt çalışmaları başladı. Yapımı başlanan karayoluna MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adı verilmişti. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un ise karayolu yapımının hızlandırılması için destek verdiği belirtildi.

‘MEMLEKET; SEVDANA YÜREK GEREK’

Karayolunun yapımı devam ederken Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Bayrak yapılacak olan yolun hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Göreve geldiğimiz andan itibaren çözüme kavuşturmak için büyük mücadele verdiğimiz Darıdere- Sarız arası yol sorunumuzun çözümü için en büyük adımları attık. Kayseri Büyükşehir Belediyemiz iş birliği ile sıcak asfalt serimine başlamış bulunuyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi; Sarız her şeyin en güzeline layık. Yapılacak olan sıcak asfalt kaplama çalışmalarının İlçemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Memleket; Sevdana Yürek Gerek” şeklinde konuştu.

Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, süreç içinde destek olan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a teşekkür etti.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.