DOLAR 32,4890 0.19%
EURO 34,9387 0.16%
ALTIN 2.436,740,09
BITCOIN 2049401-0,96%
Kayseri
24°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Sarız da belediyesi uyardı

Sarız Belediye Başkanımız Baki BAYRAK , Korona virüs salgını nedeniyle ilçe dışında yaşayan vatandaşlarımızın yoğun olarak ilçemize geldiklerini açıkladı. Başkanımız BAYRAK “İlçemiz diğer ilçelere göre korona virüs salgın hastalığından dolayı ciddi derecede göç aldı. Yaz aylarında özellikle 40 bine yaklaşan nüfusuyla, kış aylarında da 5 ile 10 bin arasında devam eden bir ilçeyiz. Bu seviyedeyken şu an itibariyle ilçemize dışardan gelenlerden kaynaklı korona virüs salgınında ciddi derecede bir artış oldu. Normalleşme sürecininin başlamasıyla , sanki hiçbir şey yokmuş , hastalık bitmiş gibi hızlı bir şekilde rahatlamaya geçilmesi istenmeyen sonuçlara sebebiyet vermiştir ve vermeyede devam ediyor. Lütfen vatandaşlarımız kurallara uysunlar. Özellikle düğün ve cenaze gibi toplu bulunulan alanlarda uzun süre kalmamaya dikkat edelim.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurban Bayramına kadar ciddi olarak  vaka görülmeyen nadir yerlerden olan ilçemizde maalesef vakalar görülmeye  başlandı.

Sarız Belediye Başkanımız Baki BAYRAK , Korona virüs salgını nedeniyle ilçe dışında yaşayan vatandaşlarımızın yoğun olarak ilçemize geldiklerini açıkladı.

Başkanımız BAYRAK “İlçemiz diğer ilçelere göre korona virüs salgın hastalığından dolayı ciddi derecede göç aldı. Yaz aylarında özellikle 40 bine yaklaşan nüfusuyla, kış aylarında da 5 ile 10 bin arasında devam eden bir ilçeyiz. 
Bu seviyedeyken şu an itibariyle ilçemize dışardan gelenlerden kaynaklı korona virüs salgınında ciddi derecede bir artış oldu.     Normalleşme sürecininin başlamasıyla , sanki hiçbir şey yokmuş , hastalık bitmiş gibi hızlı bir şekilde rahatlamaya geçilmesi istenmeyen sonuçlara sebebiyet vermiştir ve vermeyede devam ediyor. 
  Lütfen vatandaşlarımız kurallara uysunlar. Özellikle düğün ve cenaze gibi toplu bulunulan alanlarda uzun süre kalmamaya dikkat edelim. Salgın henüz bitmedi, süreç devam ediyor. Halâ pozitif çıkan vakalar söz konusu. Bunun yanı sıra hastalığını bilmeyen, bulgusuz geçiren ve toplumda dolaşan vakaların olması çok muhtemel. Bu nedenle tedbiri elden bırakmamak şart. Çünkü bu salgın bitmedi ve devam ediyor. Sürecin ne zaman biteceği belli değil. ” dedi.
3 altın kural: #maske, #mesafe ,#hijyen

BAKİ BAYRAK 
Sarız Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.