DOLAR 32,4371 -0.22%
EURO 34,8776 -0.04%
ALTIN 2.419,10-0,13
BITCOIN 1882900-3,94%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

SANAT SERGİSİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret eden, ardından Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü’nde “Mavi Vatan’da KKTC’nin Rolü” konulu konferans veren ve fahri doktora diploma takdim törenine katılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Tatar, Kayseri’nin stratejik öneminden bahsederek, “Kayseri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden izlediğimiz büyük bir zenginlik, güçtür” derken, Başkan Büyükkılıç da “Kıbrıs’a olan sevgimiz, sempatimiz çok farklıdır” dedi. Başkan Büyükkılıç, iki gün boyunca biz dizi temaslarda bulunmak üzere Kayseri’ye gelen KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve beraberindeki heyeti, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık giriş kapısında çiçeklerle karşıladı.

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR, KAYMEK YARIYIL SANAT SERGİSİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Giriş Salonu’nda ‘Hüner ve Eser, KAYMEK Yarıyıl Sanat Sergisi’nin açılışını yaptı. Tatar, ziyarete açılan ve KAYMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan, hüsn-i hat, çini, tezhip, minyatür, rölyef, gümüş takı işlemeciliği, cam ve ahşap boyama, dekoratif tablo yapımı gibi birçok farklı el sanatı tekniği kullanılarak hazırlanmış el emeği göz nuru ‘Hüner ve Eser, KAYMEK Yarıyıl Sanat Sergisi’ni gezdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.