DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20799741,41%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ŞAMPİYON SPORCUDAN SAMİMİ AÇIKLAMA

ŞAMPİYON SPORCUDAN SAMİMİ AÇIKLAMA

Spor A.Ş.’nin şampiyonu Kick Bokscusu Hayriye Türksoy, son olarak katıldığı Büyükler-Gençler-Yıldızlar-Minikler Türkiye Şampiyonası’nda hem sahada hem de saha kenarında ter döktü. Şampiyona sonrası konuşan Türksoy, ‘Kenarda olmak, sahada olmaktan zor’ dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 01:00
ŞAMPİYON SPORCUDAN SAMİMİ AÇIKLAMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler-Gençler-Yıldızlar-Minikler Türkiye Şampiyonası, 1-7 Temmuz tarihinde Erzurum yapılmıştı. İlimiz sporcularında Hayriye Türksoy da turnuvada şampiyon olarak Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı elde etmişti. Şampiyon sporcu, Erzurum’daki şampiyonada hem saha içinde hem de saha dışında ter döktü.
Türkiye Şampiyonası’nda Hayriye Türksoy, 48 kilo Full Contact’ta şampiyon oldu. Saha dışında da öğrencileri ile yakından ilgilenen Türksoy, öğrencilerinin hepsi yarı final oynayarak, Türkiye üçüncülüğü elde ettiler. 
Şampiyonası sonrası açıklamalarda bulunan Hayriye Türksoy, ‘Saha kenarında olmak, içinde olmakta daha zor’ dedi. Türksoy, sözlerini şu şekilde sürdürdü:  “Erzurum’da katıldığım müsabakalarda hem antrenörlük yaptım, hem de sporculuk yaptım. Hatta hakemlerimiz bu duruma çok şaşırdı. Gelip konuşanlar oldu. Hatta ‘Bu yoğunluğun arasında maçlara çıkman büyük başarı’ diyenler oldu. İnsanları yorumları beni daha da mutlu etti. Bence, insanın isteyipte, yapamayacağı hiçbir şey yok. Gerçek şu ki kenarda olmak daha zor. Ringe çıktığınız zaman neler yapabileceğinizi biliyorsunuz. Öğrenciniz çıktığı zaman ne olacağını bilemiyorsunuz. Köşede durmak çok çok zor. Şu an sesim bu nedenle gitti.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.