DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20686691,42%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

‘Sakatlıktan Dönenler Maçın Kaderini Değiştirdi’

KAYSERİ,(BGC)-Takımı 9 kişi kalmasına rağmen Antalyaspor’u yenmeyi başaran Kayserispor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, futbolcularının iyi oyunla önemli bir galibiyet aldığını söyledi. Karaman, sakatlıktan dönen oyuncuların maçın kaderini değiştirdiğini ifade etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Ligin 15. haftasında Kayserispor, Antalyaspor’u konuk etti. Sarı Kırmızılı takım, 3 haftalık galibiyet hasretine Thiam’ın 2 golüyle son verdi. Maçta Kayserisporlu Mario Gavranovic ve Dimitrios Kolovetsios da kırmızı kart gördü.

Maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik etti. Uzun bir aradan sonra eksiksiz bir kadroyla maça çıktıklarını anlatan Karaman, golleri atan Thiam ile Emrah Başsan ve Uğur Demirok’un sakatlıktan yeni çıkmalarına rağmen takıma önemli katkılar sunduklarını kaydetti.

Oyunun büyük bir bölümünü 9 kişi tamamladıklarını da anımsatan Karaman, zor bir maçı 3 puanla tamamladıklarını söyledi. Karaman, “Şehrimize, taraftarlarımıza, yönetimimize hayırlı olsun. Çok önemli bir virajı döndük. Bugün futbolcu arkadaşlarımız sahada birlikte mücadele ettiler. 2 kişi eksik kalmalarına rağmen birbirlerine inanılmaz destek verdiler. Oyunun içerisinde özellikle ikinci yarı 9 kişi kaldığımız bölümlerinde müthiş akıllı oyunla hem skoru tutup hem de alanı iyi kapattılar. Zaman zaman da Thiam ve Kemen’le de kontratağa çıkmaya çalıştık. Bu kolay iş değil. Antalyaspor iyi bir takım. Çok başarılı oyuncuları var. Dolayısıyla oyuncularımızı kutluyoruz.” dedi.

Ligin 16. Haftasında oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili de konuşan Hikmet Karaman, “Beşiktaş maçı öncesi 2 kırmızı kart ve 2 eksik oyuncumuz var. Ama sakatların dönmesi çok önemliydi. Kısacası daha önümüzde maçlar var. Hedeflediğimiz puanlara gelene kadar çok çalışacağız, birlikte hareket edeceğiz.” diye konuştu. Tecrübeli teknik adam Karaman, sözlerini taraftara teşekkür ederek sonlandırdı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.