DOLAR 32,4965 0.34%
EURO 34,7572 0.4%
ALTIN 2.401,250,90
BITCOIN 1866196-5,86%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Sağlık Bakanı Koca’dan son dakika corona virüsü açıklaması!

Sağlık Bakanı Koca’dan son dakika corona virüsü açıklaması!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya platformu twitter üzerinden son dakika corona virüsü açıklaması geldi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:40
Sağlık Bakanı Koca’dan son dakika corona virüsü açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya platformu twitter üzerinden son dakika corona virüsü açıklaması geldi. Bakan Koca yaptığı açıklamada corona virüsü ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hızlı yayılan bulaşıcı hastalıklara karşı başarıyı 4 şey tesis eder. Güçlü tedbir, süratli müdahale, yaygın sağlık altyapısı, güven verici bilgilendirme. Bu 4'üne de sahibiz.” ifadelerini kullandı.

Çin'in Wuham kentinden tüm dünyaya yayılan corona virüsü ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan flaş bir açıklama geldi.

BAKAN KOCA'DAN SON DAKİKA CORONAVİRÜSÜ AÇIKLAMASI

Bakan Koca son dakika koronavirüsü ile ilgili yaptığı açıklamada vatandaşlara koronavirüsü ile alınacak önlemleri açıkladı.

KORONAVİRÜS HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILACAK

Sosyal medya platformu twitter üzerinden son dakika corona virüsü açıklaması yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Hızlı yayılan bulaşıcı hastalıklara karşı başarıyı 4 şey tesis eder. Güçlü tedbir, süratli müdahale, yaygın sağlık altyapısı, güven verici bilgilendirme. Bu 4'üne de sahibiz. Tedbirde birlikteyiz. Mücadeleyi birlikte vereceğiz. HER ÖNEMLİ OLAYI SİZE TİTİZLİKTE BİLDİRECEĞİZ.” ifadelerini kullandı.

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.