DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Saadet Partisili Coşkun, “Sorunlarını, Mecliste gündeme getirmek için çalışmalar yürütüyoruz”

Saadet Partisili Coşkun, “Sorunlarını, Mecliste gündeme getirmek için çalışmalar yürütüyoruz”

ABONE OL
Eylül 13, 2023 12:28
Saadet Partisili Coşkun, “Sorunlarını, Mecliste gündeme getirmek için çalışmalar yürütüyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, “Biz Kayseri’nin sorunları, Türkiye’de ve Meclisimizde gündem olsun diye Milletvekillerimizle birlikte Kayseri’de özel çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, Kayseri’nin sorunlarını Türkiye’de ve Mecliste gündeme getirmek için Saadet Partisi milletvekilleri ile özel çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Bu kapsamda Saadet Partisi Milletvekilleri her hafta Kayseri’de ağırladıklarını ifade eden Coşkun, “Geçen hafta itibariyle Hatay Milletvekilimiz Necmettin Bey Kayserimizi ziyaret etmişti. Bu hafta da Samsun Milletvekilimiz Mehmet Karaman Bey Kayseri’yi ziyaret etti. Biz Kayseri’nin sorunlarını Türkiye’de, Meclisimizde gündem olsun diye özellikle Milletvekillerimizle birlikte Kayseri’de özel çalışmalar yürütüyoruz. Geçen hafta itibariyle Saadet Partisi yerel seçim startını vermişti. 4 Eylül itibariyle de vatandaşlarımıza sorduk. Dedik ki ‘aday adaylarımız kimler olmalı, kimleri aday göstereli’ bunlarla ilgili bir çalışmaya başladık. Vekillerimiz de geliyorlar burada etkili fert ziyaretleri yapıyoruz. Çeşitli kurumları ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler doğrultusunda Mehmet Karaman Bey de Kayserimizi ziyaret etmiş oldu. Biz Kayserinin sorunlarıyla alakalı vekillerimizi bilgilendiriyoruz, onlara yazılı raporlar sunuyoruz. Bunların mecliste dillendirilmesiyle alakalı. Malum Kayserimizin kronikleşmiş sorunları var, özellikle hızlı trenin Kayseri’den geçmemesi, otobanın Kırşehir üzerinden geçip Kayseri’ye uğramaması bu tarz sorunlar, şuan Kayseri’de ciddi bir trafik sorunu da var bu sorunun ortadan kaldırılması ve Kayseri’de ki israfın önlenmesiyle alakalı sorunlarımızın tamamını vekillerimiz aracılıyla mecliste anlatılsın, dertlerimiz söylenilsin ve gündeme taşınsın diye özellikle vekillerimizi Kayserimize davet edip bu sorunları birebir anlatmaya çalışıyoruz. İnşallah Ekim’de meclis açılacak, vekillerimiz Kayseri ile alakalı gerekli çalışmaları yürütecekler. Kayseri’de bir vekilimiz var Mahmut Arıkan Bey, diğer vekillerimizle birlikte inşallah güçlü bir şekilde Kayserimizi temsil ettireceğiz. Bununla ilgili ziyaretlerimiz de devam edecek” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.