DOLAR 32,3670 -0.36%
EURO 34,6919 -0.36%
ALTIN 2.386,52-1,48
BITCOIN 18982011,19%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Ramazan Bayramı’nda tatil paketlerine ilgi az

Ramazan Bayramı’nda tatil paketlerine ilgi az

KAYSERİ (1HA)- Ramazan Bayramı tatilinin gün sayısının belli olmasının ardından tatil planları tamamlandı. Kayseri’de acente sahibi Hakan Üçok: ” Erken rezervasyonla bayram döneminde güzel indirimler var fakat ekonomik sebeplerden dolayı taleplerde yoğunluk yaşamıyoruz” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:43
Ramazan Bayramı’nda tatil paketlerine ilgi az
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı tatilinin belli olmasının ardından tatil planları da yapılıyor. Acenteler de bayram özel paketlerini vatandaşlara sunuyor. Erken rezervasyon ile bayramda indirimlerin olduğunu söyleyen Acente sahibi Hakan Üçok, ekonomik sebeplerden ötürü önceki bayramlara nazaran yoğunluk yaşamadıklarını dile getirdi. Üçok aynı zamanda, Rusya- Ukrayna krizi nedeniyle otel ve tatil beldelerinin yerli turistlere yüzde 50’ye varan indirimler uyguladığını söyledi.
Üçok:” Otellerin belirli bir maliyeti olduğu için ister istemez daha fazla düşüş olmaz, bayram sonrasında ise indirimler kalkıp normal fiyatlara geçilecek. Güncel otobüs fiyatları ise İstanbul’u baz alırsak 300-350 lira civarında. Erken rezervasyonun sigortası da oluyor zaten, bundan dolayı vatandaşlar kaçmasın, gidemedikleri takdirde üç gün kalaya kadar iptal ettirebiliyor. %40- %50 civarında otele göre değişerek indirim uygulanabiliyor. Aslında erken rezervasyon dönemi bu yıl uzun bile sürdü. Halen devam ediyor, normalde mart sonunda doluyordu” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.