DOLAR 32,3889 -0.29%
EURO 34,8154 -0.01%
ALTIN 2.403,84-0,76
BITCOIN %
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ramazan Bayramı mesajı

Ramazan Bayramı mesajı

Yeşilhisar Kaymakamı Fatih Bayram Ramazan mesajı yayınladı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:34
Ramazan Bayramı mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYMAKAMIMIZ FATİH BAYRAM’IN RAMAZAN-I ŞERİF AYI KUTLAMA MESAJI

Onbir ayın sultanı, rahmet, mağfiret ve sabır ayı Ramazan-ı Şerif’e erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed ﷺ ‘in hadisinde yer aldığı gibi “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş” olan bu kutsal ayın değerini bilip hakkıyla değerlendirmemiz gerekmektedir. Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak tüm dünyayı etkisi altına alan Covid19 salgını nedeniyle hüzünlü bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Camilerimizin tedbir amacıyla cemaatle kılınan namazlara geçici olarak kapatılmasıyla bu ayın bereketini hissettiğimiz teravih namazlarını camilerimizde kılamıyoruz. Gönül zenginliğimizin en güzel simgelerinden birisi olan iftar davetlerimizi bu yıl yapamıyoruz. Bu olumsuzluklar bizleri üzüyor ancak diğer taraftan her şerde bir hayr aramamızı öğütleyen bir öğretiden geldiğimiz için bizlere güzellikleri de sunduğu bir gerçek. Örneğin bu süreçte aile ortamında iletişimin artmasıyla çocuklarımızla çok güzel bir Ramazan ayı geçirmemiz mümkün. Yoksullara yardımımızı yapmamız için her yıldan daha fazla özverili olmalıyız. Ayrıca bu süreçte işini kaybeden, işyerini geçici olarak kapatan vatandaşlarımızı unutmamamız gerekiyor. Hep birlikte bu hastalıkla mücadele için Ramazan ayının bir fırsat olduğunu düşünüyorum. 

Bu duygularla Yeşilhisarlı hemşehrilerimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırla ,infakla,toplumsal birlik beraberlikle geçecek bir Ramazan ayı temenni ediyorum.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.