DOLAR 32,5495 0.18%
EURO 34,9671 -0.06%
ALTIN 2.447,270,47
BITCOIN 20966170,13%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Polisler intihar ediyor!

Polisler intihar ediyor!

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu twitterda #polislerinintiharediyor gündeme bomba gibi düştü. Polislerin aldıkları maaşı eleştirenlere karşı yapılan sert eleştirilerin yanı sıra polislerin intihar ettikleri dile getirildi. Kullanıcılar tarafından defalarca paylaşılan konuda son 1 ay da 8 aktif polis memuru, 1 emnyet müdürü, 1 bekçi, 2 emekli polis memuru olmak üzere 12 emniyet mensubu intihar ettiği belirtildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:05
Polisler intihar ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son 1 ayda 8 aktif polis memuru, 1 emnyet müdürü, 1 bekçi, 2 emekli polis memuru olmak üzere 12 emniyet mensubu intihar ettiğini duyurmak için sosyal medya kullanıcıları gündeme bomba gibi düşen bir hastag açarak tepkilerini ortaya koydu.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu twitterda #polislerinintiharediyor hastagıni paylaşarak açıklama yapan polisler ve polis yakınları en fazla aldıkları maaşa tepki gösterildiğini fakat çalışma şartlarının çok ağır olduğunu bildirdi.

POLİSLER İNTİHAR EDİYOR

Yapılan paylaşımlarda, “Bekçi bitti Polis lerin maaşlarına kafayı takmışlar. Allah hepsinin yardımcısı olsun.Maaşlarınız helalı hoş olsun. Her Polis Asker gördüğümde onları bekleyen aileleri gelir aklıma.İşiniz zor sonuna kadar hak ediyorsunuz..” diyen de vardı. “Yattıkları yerden para kazanıyorlar dedikleriniz insanların ‘naaşları’ maaşları kadar konuşulmuyor maalesef bu ülkede !” diyen de. Vatandaşlar polislere destek olurken aldıkları maaşı eleştirenlere de tepki gösterdi.

 

kamupersoneli.net

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.