DOLAR 32,3970 0.11%
EURO 34,7934 -0.02%
ALTIN 2.395,91-0,03
BITCOIN 19241792,95%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

PINARBAŞI BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE

PINARBAŞI BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİBİ HAZIR KITA BEKLİYOR Pınarbaşı Belediyesi olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı tüm tedbirleri aldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önceden oluşturulan ekipler 7/24 görev başında olacak. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, 2020’de Pandemiye rağmen yoğun bir çalışma temposunu geride bıraktıklarını söyledi. Başkan Uzunluoğlu, hem asfaltta hem alt yapı çalışmalarında hem de mahallelerimizde yaptığımız çalışmalarımızla hedeflerimizi aşmış durumdayız. Bundan sonrası içinde bütün ekiplerimiz 2 greyder, 4 kepçe, 3 kar kürüme aracımızla birlikte kış dönemi ve kar yağışı için hazırlıklarını tamamladılar ve kar yağışına hazırız. İnşallah hayırlı ve bereketli bir şekilde rahmetleri bekliyoruz. Yaz dönemi için de şimdiden hazırlıklarımızı ve planlamalarımızı yapıyoruz. İnşallah 2021 yılında çok daha verimli çok daha yoğun bir çalışma içinde olacağız ve bütün ekiplerimizle beraber hemşerilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz dedi. Başkan Menduh Uzunluoğlu, Ekiplerimiz İlçe merkezinde, ana arterlerde, bağlantı yolları, eğitim ve sağlık kuruluşları başta olmak üzere diğer önem arz eden yolların açık kalması için gece ve gündüz çalışma yürütecek. Kar ve buzlanmaya karşı tuz ve solüsyon stoğunu önceden oluşturan ekipler sadece ilçe merkezinde değil, tüm mahallerde de kar temizleme ve yol açma çalışması titizlikle sürdürülecek. Fen işleri Müdürlüğü personelinin kış boyunca sürdüreceği karla mücadele çalışmalarına Park Bahçeler Müdürlüğü personelleri de destek verecek diye konuştu. Haber: Mehmet Yılmaz

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PINARBAŞI BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİBİ HAZIR KITA BEKLİYOR
Pınarbaşı Belediyesi olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı tüm tedbirleri aldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önceden oluşturulan ekipler 7/24 görev başında olacak.
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, 2020’de Pandemiye rağmen yoğun bir çalışma temposunu geride bıraktıklarını söyledi. Başkan Uzunluoğlu, hem asfaltta hem alt yapı çalışmalarında hem de mahallelerimizde yaptığımız çalışmalarımızla hedeflerimizi aşmış durumdayız. Bundan sonrası içinde bütün ekiplerimiz 2 greyder, 4 kepçe, 3 kar kürüme aracımızla birlikte kış dönemi ve kar yağışı için hazırlıklarını tamamladılar ve kar yağışına hazırız. İnşallah hayırlı ve bereketli bir şekilde rahmetleri bekliyoruz. Yaz dönemi için de şimdiden hazırlıklarımızı ve planlamalarımızı yapıyoruz. İnşallah 2021 yılında çok daha verimli çok daha yoğun bir çalışma içinde olacağız ve bütün ekiplerimizle beraber hemşerilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz dedi.
Başkan Menduh Uzunluoğlu, Ekiplerimiz İlçe merkezinde, ana arterlerde, bağlantı yolları, eğitim ve sağlık kuruluşları başta olmak üzere diğer önem arz eden yolların açık kalması için gece ve gündüz çalışma yürütecek. Kar ve buzlanmaya karşı tuz ve solüsyon stoğunu önceden oluşturan ekipler sadece ilçe merkezinde değil, tüm mahallerde de kar temizleme ve yol açma çalışması titizlikle sürdürülecek. Fen işleri Müdürlüğü personelinin kış boyunca sürdüreceği karla mücadele çalışmalarına Park Bahçeler Müdürlüğü personelleri de destek verecek diye konuştu. Haber: Mehmet Yılmaz

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.