DOLAR 32,2760 0.01%
EURO 34,7270 -0.04%
ALTIN 2.401,320,06
BITCOIN 2013140-1,25%
Kayseri
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

PERSONEL ALIMI

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2000 personel alımı açıklaması Bakan Kasapoğlu'ndan geldi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu çok önemli açıklamalarda bulundu ve Bakanlık bünyesinde 2 bin personel alımı yapılacağını belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir açıklama yaparak personel alımı bekleyenlere müjdeyi verdi. Bakan Kasapoğlu açıklamalarında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunlarının beklediği personel alımı haberini verdi. Bakan Kasapoğlu açıklamalarında 2 bin antrenör atamsının yapılacağını vurguladı. 2 BİN ATAMA YAPILACAK Konu ile ilgili olarak Bakan Kasapoğlu açıklamalarında 2021 bütçe görüşmeleri devam ederken 2 bin antrenör atamasının gerçekleştirileceğini ifade etti ve detayların en kısa sürede açıklanacağını belirtti. İşte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun açıklamaları: “2021 bütçe görüşmelerimiz devam ederken 2000 antrenör ataması gerçekleştireceğimizin müjdesini vermek istiyorum. Detayları en kısa sürede açıklayacağız” 2021 bütçe görüşmelerimiz devam ederken 2000 antrenör ataması gerçekleştireceğimizin müjdesini vermek istiyorum. Detayları en kısa sürede açıklayacağız. YORUMLAR Yorum Gönder 0 Avatar Adınız Yorum yazmak için bu alanı kullanabilirsiniz. Yorum yazarken lütfen aşağıda yazılan uyarıları göz önünde bulundurunuz! YORUM GÖNDERKalan Karakter: 1000 ×Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. İLGİLİ HABERLER Adalet Bakanlığı kamu personeli alımı sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayımlandı Adalet Bakanlığı kamu personeli alımı sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayımlandı Adalet Bakanlığı 10 bin İKM, zabıt katibi ve mübaşir alımı için flaş gelişme: O kişilere öncelik verilecek Adalet Bakanlığı 10 bin İKM, zabıt katibi ve mübaşir alımı için flaş gelişme: O kişilere öncelik verilecek Adalet Bakanı Gül resmen duyurdu! 113 Adliyeye 1080 memur alımı Adalet Bakanı Gül resmen duyurdu! 113 Adliyeye 1080 memur alımı Merkez Bankasında deprem! Murat Uysal görevden alındı: Yerine Naci Ağbal Atandı Merkez Bankasında deprem! Murat Uysal görevden alındı: Yerine Naci Ağbal Atandı Kamu kurum ve kuruluşlarına atama tarihi belli oldu Kamu kurum ve kuruluşlarına atama tarihi belli oldu

 

KAMU PERSONELİ .NET

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.