DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20686691,42%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
PENÇE KİLİT OPERASYONU DEVAM EDİYOR

PENÇE KİLİT OPERASYONU DEVAM EDİYOR

Mehmetçik Irak’ın kuzeyindeki terör yuvalarına yönelik Pençe Kilit Operasyonu’nu başlattı: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik oğerasyon devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:15
PENÇE KİLİT OPERASYONU DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Silahlı Kuvvetleri Kuzey Irak’ta pkk/ypg terör örgütüne Siha,F16 Helikopter ve Topçu birlikleri ile büyük bir operasyona başladı.SUNGUR Hava Savunma Füzesi, bu yıl Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kullanımına sunulacak.Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyini vuruyor.

Milli Savunma Bakanlığı operasyonla ilgili paylaşım yaptı:
Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak’ın
Metina, Zap, Avaşin-Basyan bölgesinde bayram temizliğine başladı.
“Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde; terör yuvalarının KİLİTLERİ tek tek parçalanıyor.Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonu’nun başlatıldığını açıkladı. Operasyona ilişkin görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde hedeflerin nokta atışı vurulduğu anlar yer aldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.