DOLAR 32,5572 0.28%
EURO 34,9034 0.32%
ALTIN 2.441,610,13
BITCOIN 2050363-0,43%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

PAZAR YERİ PROJESİNDE HEDEF 2021

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Salı pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Alışveriş yapan vatandaş ve pazar esnafı ile sohbet eden Başkan Altun, planladıkları kapalı pazar yeri projesini paylaştı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Proje üzerine görüş ve önerileri dinleyen Başkan Özkan Altun,” Bugün Salı pazarımızı ziyaret edip, Pazar esnafımıza hayırlı işler diledik. Alışveriş yapan kıymetli hemşehrilerimiz ile sohbet ettik. İlçemizde hem vatandaşlarımız hem de pazarcımız tarafından alışılmış bir gelenek var. Salıpazarı ilçemiz için alışverişin yanında bir buluşma noktası, dostlarla bir araya gelme mekânı. Uzun yıllardır süregelen bu geleneğin bilincindeyiz. Ancak değişen şartlar ve ilçemizin gereksinimlerde kayıtsız kalamayız. Bu nedenle, ilçemizde uzun yıllarıdır beklenen kapalı pazar yeri projesini hayata geçireceğiz. Kapılı pazar yeri projemiz gelenekleri yaşatmaya devam ederken, esnafımızı rahat ettirecek, vatandaşlarımıza da sağlıklı ve modern şartlarda alışveriş imkânı sunacak. Kamulaştırma işlemlerini bitirdiğimiz kapalı pazar yeri için bu yıl içinde temel atmayı hedefliyoruz.” dedi.
Vatandaşlar ve esnaf ise ziyaretleri ve çalışmaları için Başkan Altun’a teşekkür ettiler

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.