DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053814-1,00%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Pazar da denetim

Melikgazi belediyesi Rehavete kapılmayalım! Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, İlçe Kaymakamı Bülent Karacan ile korona virüs ile mücadele kapsamında Hürriyet pazar yerini gezerek denetimleri inceledi ve kurallara uyan esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, kurulan tüm tezgahları dolaşarak pazarcı esnafından da özellikle hijyen kurallarına dikkat etmelerini istedi. Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek pazarda alınan önlemler hakkında bilgiler verdi ve alışveriş yaparken sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleri ve eldiven ile maske kullanmaları konusunda vatandaşları uyardı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rehavete kapılmayalım!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, İlçe Kaymakamı Bülent Karacan ile korona virüs ile mücadele kapsamında Hürriyet pazar yerini gezerek denetimleri inceledi ve kurallara uyan esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, kurulan tüm tezgahları dolaşarak pazarcı esnafından da özellikle hijyen kurallarına dikkat etmelerini istedi.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek pazarda alınan önlemler hakkında bilgiler verdi ve alışveriş yaparken sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleri ve eldiven ile maske kullanmaları konusunda vatandaşları uyardı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.