DOLAR 32,4978 0.12%
EURO 35,0874 0.49%
ALTIN 2.442,520,17
BITCOIN 2033664-1,96%
Kayseri
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

PANDEMİ DE KONYA MODELİ

Başkan Altay Pandemi Döneminde Konya Modelini Anlattı Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Azerbaycan Şehir Belediyeleri Birliği ile gerçekleştirilen “Pandemi Sürecinde Belediyelerin Rolü” konulu tecrübe paylaşım toplantısına katıldı. Pandemi döneminin bir kahramanının da sağlıkçılar ve güvenlik güçleri gibi belediyeler olduğunu kaydeden Başkan Altay, vatandaşlara hizmet götürmek için bulaş riskine rağmen cansiperane çalışan belediye başkanlarına ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Konya’da yapılan çalışmalar ve sosyal desteklerle ilgili bilgi veren Başkan Altay, “Türkiye’de tarımsal ve hayvansal üretimin en önemli merkezlerinden birisi Konya. Elhamdülillah bu zor zamanda üreticilerimiz bütün zorluklara rağmen üretmeye devam etti ve Türkiye’de gıda güvenliği ve gıda arzıyla ilgili herhangi bir sorun oluşmadı.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Altay Pandemi Döneminde Konya Modelini Anlattı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Azerbaycan Şehir Belediyeleri Birliği ile gerçekleştirilen “Pandemi Sürecinde Belediyelerin Rolü” konulu tecrübe paylaşım toplantısına katıldı. Pandemi döneminin bir kahramanının da sağlıkçılar ve güvenlik güçleri gibi belediyeler olduğunu kaydeden Başkan Altay, vatandaşlara hizmet götürmek için bulaş riskine rağmen cansiperane çalışan belediye başkanlarına ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Konya’da yapılan çalışmalar ve sosyal desteklerle ilgili bilgi veren Başkan Altay, “Türkiye’de tarımsal ve hayvansal üretimin en önemli merkezlerinden birisi Konya. Elhamdülillah bu zor zamanda üreticilerimiz bütün zorluklara rağmen üretmeye devam etti ve Türkiye’de gıda güvenliği ve gıda arzıyla ilgili herhangi bir sorun oluşmadı.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.