DOLAR 32,3109 -0.63%
EURO 34,7113 -0.43%
ALTIN 2.413,76-0,35
BITCOIN 1870995-4,21%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÖZSOY’A GENÇLERDEN DESTEK

ÖZSOY’A GENÇLERDEN DESTEK

ABONE OL
Mayıs 11, 2023 09:18
ÖZSOY’A GENÇLERDEN DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“GENÇLERDEN TAM DESTEK”
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, gençlerle bir araya geldi. Özsoy, Talas Bölgesi’nde bulunan Paraşüt İndirme Alanını ziyaret ederek, geleceğimizin teminatı gençlerle buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Burhan Bahadır Özsoy, Talas İlçesi’ndeki Paraşüt İndirme Alanını ziyaret etti. Burada gençlerle buluşan Özsoy, seçim çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdi. CHP Kayseri Milletvekili Adayı Özsoy, “Bu gencecik kardeşlerimiz hem bizim hem de ülkemizin teminatıdır. Onlar Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in de dediği gibi muaassır medeniyetlere bizi ulaştıracak en büyük gücümüzdür. Onlar genç beyinlerimiz, geleceğimizin teminatıdır. Bizler bugün geleceğimiz çalınmasın diye çaba gösteriyoruz. Geleceğimiz bu genç beyinlere emanettir. Bu genç beyinler geleceğin bilim adamları, siyasetçileri, mühendisleri doktorları ve daha ne büyük değerlerimiz varsa hepsinin emanetçisi ve bekçileridir. Ne yazık ki tek adam iktidarında gençliğimiz geleceğin çalınıyor. Çocuklarımızın evlatlarımızın daha müreffeh bir hayata gözlerini açması için 3 gün kaldı. Millet İttifakı İktidarında ekonomik olarak bağımsızlığını ilan eden genç beyinler. Türkiye’yi muaassır medeniyetler seviyesine yükseltecektir. Bizim en büyü çabamız da bu öndedir. Vatanına bağlı, örfünü adetini bilen büyüğünün küçüğünü tanıyan aslını neslini bilen vatan evlatları inşallah bayrağı bizden çok daha ileriye taşıyacaktır. Ama bu en büyük istibdat mücadelesidir. Bu seçimi vatan için bayrak için kazanmak zorundayız” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.