DOLAR 32,4060 -0.11%
EURO 34,8255 0.22%
ALTIN 2.435,40-0,12
BITCOIN 2019008-2,70%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÖZSOY STK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÖZSOY STK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ABONE OL
Mayıs 5, 2023 13:59
ÖZSOY STK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili adayı Bahadır Özsoy, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi son haftaya girilirken ziyaret ve temaslarını hızlandırdı. Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat önderlerinin kapısını çalan Özsoy, büyük teveccüh ile karşılaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, seçime 9 gün kala çalışmalarını hızlandırdı. Özsoy Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat önderlerini ziyaret ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’ye oy isteyen Özsoy, “Her şey çok güzel olacak. 9 gün kaldı” dedi.
CHP Adayı Özsoy, Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası’nı ziyaret etti. Burada Başkan Osman Akbıyık tarafından sektör hakkında bir brifing alan Özsoy, girdilerin artması işçi bulamama ve mazot sıkıntılarından dolayı sektörün içler acısı bir halde olduğunu ifade etti.
CHP Milletvekili Adayı Özsoy, “6 ay önce 5 liraya aldığımız soğan 30 lira olmuş. Domates biberin yanına yaklaşılamıyor. Sevdiğimiz menemenin yanına yaklaşılamıyor lüks lokantaların ana menüsü olma yönünde ilerliyor bizim gariban menemen. Girdiler inanılmaz arttı. Mazot gübre ortada emekçi üretemiyor. Pazarcı satamıyor, halk da alamıyor. Bu kısır döngüye biz dur diyeceğiz. Sizlerin oyları ile dur diyeceğiz. Bu pahalılık olmasın mutfaklara ateş düşmesin istiyorsanız bize oy vereceksiniz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.