DOLAR 32,5150 0.22%
EURO 34,9621 0.48%
ALTIN 2.431,72-0,27
BITCOIN 2056319-0,59%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
ÖZSOY ENGELLİLERLE BİRARADA

ÖZSOY ENGELLİLERLE BİRARADA

ABONE OL
Mayıs 5, 2023 08:36
ÖZSOY ENGELLİLERLE BİRARADA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Burhan Bahadır Özsoy, Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek üyeleri ile sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, seçi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Özsoy, engellilerin dertleri ile dertlendi. Özsoy, “Engelli bireyler toplumda bizim en çok hassasiyet gösterdiğimiz ve göstermemiz gereken topluluk. Ne yazık ki bu tek adam iktidarında bütün bireylerin dışlandığı gibi engellilerimizde dışlanıyor. 5 kilogram kıyma bile almaya yetmeyen maaşları, zaten çalışamayacak durumda olan engellilerin önünde bir duvar gibi duruyor. Onları yokluğa sefalete mahkum edenler 14 Mayıs’tan sonra ettiklerini bulacaklar. Sizlerinde geçindirmesi gereken bir yuvanız, çocuklarınız var. Biz bunların hepsinin bilincindeyiz. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıdaroğlu Çankaya Köşkü’ne geçtiği andan itibaren sizler için politikalar üretilecek ve hak ettiğiniz refah seviyesine ulaşacaksınız” dedi.
Özsoy, “Toplumu bütün bireylerinin en büyük derdi ne yazık ki ekonomik sıkıntılar. Bay Kemal 300 Milyar dolar tertemiz yatırım sözü verdi. Bay Kemal sözünü tutar. Bu yatırım ülkemize geldiği anda bir refah ve huzur ortamı tesis edilecektir” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.