DOLAR 32,5150 0.22%
EURO 34,9621 0.48%
ALTIN 2.431,72-0,27
BITCOIN 2056319-0,59%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
ÖZHASEKİ; “HACILAR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ”

ÖZHASEKİ; “HACILAR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Hacılar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’ne bağlı gençlerle iftar yemeğinde buluştu. İftarda konuşan Özhaseki, “Hacılar bizim göz bebeğimiz, hem milli değerlerimize sahip çıkan hem de manevi değerlerimize bağlı insanların bulunduğu bir ilçemiz olan Hacılar’da ayrı bir güzellik var. Allah birliğimizi bozmasın.” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:35
ÖZHASEKİ; “HACILAR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Hacılar Kültür Dayanışma ve Yardım Vakfı Başkanı Ahmet Herdem, İlçe Müftüsü Yusuf Ay ve Hacılar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’ne bağlı gençler katıldı.

İftar programı öncesinde konuşan Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, programda emeği geçenlere teşekkür ederek Ramazan ayını dolu dolu geçirdiklerini belirtti. Özdoğan şöyle konuştu; “Sayın Bakanımızın aramızda olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayını dolu dolu yaşıyoruz. Bu programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ramazan ayı dolayısıyla hem nakdi hem ayni yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerimize ulaştırdık. Aynı zamanda bu ramazanda ilçemizdeki ihtiyaç sahibi yaklaşık 60 ailemize günlük iftar sofrası kurduk.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.