DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050515-1,10%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Özdağ’dan Kösedağ’a ziyaret

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Başkanı Selçuk Özdağ, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ı ziyaret etti. Metin Kösedağ, Selçuk Özdağ’a Kayseri basını hakkında bilgi verdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarete Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Genel Başkanı Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ,Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Elvan, Gelecek Partisi il Yönetimi’nden Mehmet Zeki Kumku, Selçuk Parlak ve Hüseyin Kayaya katıldı. Metin Kösedağ Kayseri basını hakkında bilgi vererek, “İlde günlük çıkan 4 gazetemiz var. 1 yıl önce 15 gazete 3 çatı altında birleşti. Onun dışında 3 tane uydu yayını yapan televizyon kanalı, 4 tane karasal yayın yapan televizyon kanalı ve ayrıca da 3 tanede IP yayın yapan televizyon kanalı var. 20’nin üzerinde de internet sitesi var” dedi.
Erken seçim 24 Kasım haftasında yapılacağını öngördüklerini belirten Selçuk Özdağ, “Bizler tüm Türkiye’yi dolaşıyoruz. Geçen yıl Genel Başkanımız ve kurucu üyelerimizle birlikte tüm Türkiye’yi gezdik. Bu yıl da yine tüm Türkiye’yi gezmeyi planlıyoruz. Yarın da İstanbul’da ünlü Türk Yazar Cengiz Dağcı’yı anacağız. Programımız çok yoğun” diye konuştu.
>>Dilek Bayram

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.