DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20342705,17%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

OYUNLA ANLAŞTILAR, DOĞADA PAYLAŞTILAR

-FADILOĞLU: “SPOR YOLUYLA SOSYAL UYUM GÜÇLENİYOR” -YAŞAM BOYU SPOR İÇİN BİR TEŞVİK DAHA Şehitkamil Belediyesi tarafından Qudra 2 Programı desteği ile yürütülen ‘Oyunla Anlaş Doğada Paylaş’ projesinde 4 farklı branşta eğitim ve etkinliklere katılan çocuk ve genç yaştaki öğrenciler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından spor malzemeleriyle ödüllendirildiler

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dezavantajlı çocukların sosyal uyum sürecini hızlandırmak adına Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen ‘Oyunla Anlaş Doğada Paylaş’ projesinde; basketbol, badminton, futbol ve oryantiring branşlarında teknik eğitimler ve oyun temalı çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Katılımcı öğrenciler, branş eğitimlerinin yanı sıra Dülük Tabiat Parkı içerisinde yer alan Gençlik Kampı’nda doğa ve birbirinden heyecanlı macera parkuru etkinlikleriyle de buluşuyorlar.

Akran iletişiminin ön planda tutulduğu ‘Oyunla Anlaş Doğada Paylaş’ projesinde branşa özgü gerçekleştirilen teknik-taktik çalışmaların yanı sıra düzenlenen sosyal etkinlikler ve teorik eğitimler katılımcılardan büyük ilgi görüyor. Sporda hoşgörü konusunda çeşitli etkinliklerinde gerçekleştirildiği eğitim sürecinde disiplin, misafirperverlik, centilmenlik, rakibe saygı ve iyi niyet konularında öğrencilere, uzman eğitmenler tarafından bilgiler aktarılıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.