DOLAR 32,3781 -0.19%
EURO 34,7203 -0.08%
ALTIN 2.427,02-0,46
BITCOIN 2008914-2,93%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi açılış töreni

Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi açılış töreni

ABONE OL
Ekim 12, 2022 07:41
Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi açılış töreni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in teşrif ettiği ve Spor Salonu’nu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi açılış törenine katıldı.

Hayırsever-belediye işbirliğinde kente kazandırılan ve Büyükşehir Belediyesi’nin Spor Salonu’nu, Melikgazi Belediyesi’nin anaokulunu, hayırsever iş insanı Osman Ulubaş’ın ilkokul ve ortaokulunu yaptığı Osman Ulubaş Eğitim Kompleksi’nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Kazım Karabekir Mahallesi’nde gerçekleşen açılış törenine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanları’ndan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, hayırsever iş insanı Osman Ulubaş ve ailesi, İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, ilçe belediye başkanları, rektörler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende konuşan Başkan Büyükkılıç, “Hayırseverler şehri olarak tanımlanan bir şehirde bulunuyorsunuz sayın bakanım, makarr-ı evliya, makarr-ı ulema diye bilinir, âlimler ve veliler şehri. Bizler de yerel yönetimler olarak değerli bakanlarımızla, bakan yardımcılarımızla, değerli genel başkan yardımcımızla, 16 ilçe belediye başkanımızla, hayırseverlerimizle, iş adamlarımızla dayanışma içerisinde bu şehrimizi daha iyi noktaya taşımak için hep gayret gösteriyoruz” dedi.

Büyükkılıç, eğitim alanında şehri daha iyi noktaya taşımak için gayret gösterdiklerini vurgulayarak, “Öğretmenlerimize başarılar diliyorum, yavrularımıza sahip çıkacaklarından hiç şüphemiz yok. Sevgili yavrularımız böyle hayırseverlerimizin yaptığı, günün koşullarına uyarlanmış, nezih bir ortamda eğitim alacağınızdan dolayı çok şanslısınız, bunu daha iyi değerlendirin” diye konuştu.

Hayırsever, yerel yönetim ve milli eğitim camiasının işbirliğinin en güzel örneğini burada gözlemlediklerini belirten Başkan Büyükkılıç, emeği geçenlere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.