DOLAR 32,3851 -0.3%
EURO 34,7487 -0.19%
ALTIN 2.398,85-0,97
BITCOIN 18711400,30%
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

OSB de genel kurul

OSBÜK 18. Olağan Genel Kurulu Yapıldı Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın katıldığı OSBÜK 18. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. OSBÜK 18. Olağan Genel Kurulu, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Ebubekir Gizligider, OSB Başkanları ve OSBÜK delegelerinin katılımıyla pandemi tedbirleri alınarak gerçekleştirildi. TOBB Konferans Salonu gerçekleşen OSBÜK Genel Kurulu’nda konuşan OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, OSBÜK’ün artık OSB’ler adına çözüm üreten güçlü bir kurum haline geldiğinin altını çizerek, OSB’lerin TEİAŞ’la yaşadığı SCADA sorunu ile ilgili şunu söyledi: “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızla, TEİAŞ’la görüşmelerimizi yürütüyoruz. TEİAŞ’ın OSB’lere yazdığı cezaların iptali ve sürenin uzatılması talebimiz devam ediyor. OSB’lerimizin bu sorununu da çözeceğiz inşallah.” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ise, organize sanayi bölgelerinin Türkiye ekonomisi için önemine değinerek, OSBÜK’ün de camianın üst kuruluşu olarak adeta bir okul görevi üstlendiğini aktardı. Büyükdede, “Bu dönem içerisinde OSBÜK yönetimi ile çok yakın bir çalışma stratejisi izledik. OSBÜK’le neredeyse her gün bir araya gelip sorunlara çözüm arıyoruz. Ayrıca OSB’lerden istifade ederek endüstri bölgelerimizle neler yapacağız, belediye hizmet alanı içinde bulunan sanayi tesislerimizle ilgili ne yapacağız onları buradan örnek alarak oraya doğru genişletiyoruz. OSBÜK bir okul gibi oldu bizim için” sözlerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OSBÜK 18. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın katıldığı OSBÜK 18. Olağan Genel Kurulu tamamlandı.

OSBÜK 18. Olağan Genel Kurulu, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Ebubekir Gizligider, OSB Başkanları ve OSBÜK delegelerinin katılımıyla pandemi tedbirleri alınarak gerçekleştirildi.

TOBB Konferans Salonu gerçekleşen OSBÜK Genel Kurulu’nda konuşan OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, OSBÜK’ün artık OSB’ler adına çözüm üreten güçlü bir kurum haline geldiğinin altını çizerek, OSB’lerin TEİAŞ’la yaşadığı SCADA sorunu ile ilgili şunu söyledi: “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızla, TEİAŞ’la görüşmelerimizi yürütüyoruz. TEİAŞ’ın OSB’lere yazdığı cezaların iptali ve sürenin uzatılması talebimiz devam ediyor. OSB’lerimizin bu sorununu da çözeceğiz inşallah.” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ise, organize sanayi bölgelerinin Türkiye ekonomisi için önemine değinerek, OSBÜK’ün de camianın üst kuruluşu olarak adeta bir okul görevi üstlendiğini aktardı. Büyükdede, “Bu dönem içerisinde OSBÜK yönetimi ile çok yakın bir çalışma stratejisi izledik. OSBÜK’le neredeyse her gün bir araya gelip sorunlara çözüm arıyoruz. Ayrıca OSB’lerden istifade ederek endüstri bölgelerimizle neler yapacağız, belediye hizmet alanı içinde bulunan sanayi tesislerimizle ilgili ne yapacağız onları buradan örnek alarak oraya doğru genişletiyoruz. OSBÜK bir okul gibi oldu bizim için” sözlerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.