DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
OSB davasında savcı, Osmanlı Odası için keşif talep etti

OSB davasında savcı, Osmanlı Odası için keşif talep etti

ABONE OL
Ekim 6, 2022 11:43
OSB davasında savcı, Osmanlı Odası için keşif talep etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ(1HA)- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ile 6 yöneticinin, “zimmet” ve “kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği” suçlarından yargılanmalarına devam edildi. Mahkeme savcısı astronomik rakamlara yapıldığı iddia edilen Osmanlı Odası’nda keşif yapılmasını talep etti.

Bugün 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuksuz sanıklar katılmazken taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmada geçmişte OSB’den telefon alan iki tanık dinlendi. Tanıklar kendilerine verilen telefonu geri iade etmediklerini söylediler.

Savcı OSB’ye yapılan ve 1 milyon 459 bin TL’lik Osmanlı Odası için keşif talep etti.

Yargılama sonunda mahkeme heyeti, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi. Heyet, müştekilerin katılma talebi reddederken Osmanlı Odası için keşif talebini yerinde buldu. Sayıştay raporunun da bilirkişiye gönderilmesine karar verildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.