DOLAR 32,3274 -0.12%
EURO 34,7738 -0.18%
ALTIN 2.397,660,18
BITCOIN 20626560,66%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Orman Yangınları İle Mücadele

Orman Yangınları İle Mücadele

İzmit Orman İşletme Müdürlüğü Orman yangınları ile mücadele kapsamında yangın sezonu başı yangında bir fiil çalışan personele yönelik iş başı eğitimi düzenlendi. Gerek İşletme müdürlüğü sınırlarındaki mahalle ve köyler de, gerekse yangın gönüllülerine yönelik eğitimlerle yangın sezonuna hazır bir şekilde başlamak için gerekli tüm tedbirler alınmaya devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:17
Orman Yangınları İle Mücadele
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmit Orman İşletme Müdürü Mustafa İşçioğlu, orman yangınları sezonu öncesi yapılan eğitim ile alakalı, Orman İşletme Şefleri ve Yangın Söndürme Ekiplerine yönelik yaptığı konuşmada, Orman yangınlarında dikkat edilmesi gereken konuları anlattı. Yangın esnasında can güvenliği, araçların konumlandırılması, öncü ve personel taşıyıcı araçların arazöz, kepçe ve itfaiye gibi geniş ve ağır tonajlı araçların geçmesine imkan tanıyacak şekilde park edilmesi, dış görevlerde dikkat edilmesi gereken konular anlatıldı. Eğitim , yangın ile mücadele ekibine yangınla mücadele ekipmanları tanıtıldı. Ekipmanlara yeni alınan envanterlerin kullanımı uygulamalı olarak gösterildi. Eğitim sonrası genel değerlendirmeler yapılarak eğitim başarılı bir şekilde sonlandırıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.