DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055763-0,89%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Onur Bulut: İstediğimiz oyunu ortaya koyarsak bizim için iyi bir maç olacak

Onur Bulut: İstediğimiz oyunu ortaya koyarsak bizim için iyi bir maç olacak

ABONE OL
Ekim 5, 2022 14:55
Onur Bulut: İstediğimiz oyunu ortaya koyarsak bizim için iyi bir maç olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ(1HA) – Kayserisporlu futbolcu Onur Bulut Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Ümraniyespor maçı ile alakalı, “Ümraniye maçına hazırlanıyoruz. İstediğimiz oyunu ortaya koyarsak bizim için iyi bir maç olacak” dedi.
Süper Ligin 9’uncu haftasında Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular kondisyon ve pas çalışması yaptı. İdmana sakatlığı bulunan Arif Kocaman katılmadı.İdman öncesi konuşan Kaysersiporlu futbolcu Onur Bulut, “Trabzonspor karşılaşmasını çok basit değerlendirebiliriz. İyi başladık ve iyi oynadık. Kendi hatalarımızdan Trabzon’a pozisyon verdik. Trabzon oyup kurup pozisyona girmedi, biz hediye ettik. Trabzon maçını yenebilirdik. Penaltı pozisyonu maçın dengesini bozdu. Bireysel hatadan bir gol daha yedik. İstediğimiz gibi olmadı. Ümraniye maçına hazırlanıyoruz. İstediğimiz oyunu ortaya koyarsak bizim için iyi bir maç olacak. Bunu da Cumartesi günü göreceğiz. Milli takıma çağrıldığım çok mutluydum. Oynamak da isterdim. Bu kez olmadı. İnşallah başka sefere olur” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.