DOLAR 32,1888 -0.08%
EURO 34,7966 -0.21%
ALTIN 2.430,42-0,56
BITCOIN 20221152,17%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

on Kasım mesajları

Başkan Büyükkılıç, Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. “TÜM DÜNYANIN TAKDİRİNİ VE SAYGISINI KAZANMIŞ KAHRAMAN BİR ASKER” Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Tüm dünyanın takdirini ve saygısını kazanmış kahraman bir asker ve lider olan Atatürk önderliğinde tüm ecdadımızın bizlere emanet bıraktığı bu vatanı ilelebet muhafaza etmek ve ileriye taşımak için verdiğimiz mücadelemize bıkmadan, yorulmadan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç, Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

“TÜM DÜNYANIN TAKDİRİNİ VE SAYGISINI KAZANMIŞ KAHRAMAN BİR ASKER”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Tüm dünyanın takdirini ve saygısını kazanmış kahraman bir asker ve lider olan Atatürk önderliğinde tüm ecdadımızın bizlere emanet bıraktığı bu vatanı ilelebet muhafaza etmek ve ileriye taşımak için verdiğimiz mücadelemize bıkmadan, yorulmadan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.