DOLAR 32,4723 0.1%
EURO 34,8626 0.32%
ALTIN 2.430,40-0,33
BITCOIN 2018806-2,93%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

OMUZ OMUZA HER KOŞULDA BİR OLAN AZİZ BİR MİLLET

Kurban Bayramı için Büyükşehir Belediyesi olarak gereken tüm hazırlıkların yapıldığının altını çizen Başkan Büyükkılıç, bu mübarek zamanların Kayseri’ye ve vatandaşlara huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Büyükkılıç, “Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Rabbimden nice bayramlara huzur içerisinde eriştirmesini niyaz ediyorum” diye konuştu

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, şöyle konuştu:

“Türk milleti el ele omuz omuza her koşulda bir olan aziz bir millettir. Bayramlarda bu birliğin en iyi pekiştiği zamanlardır. Kayserimizin en önemli özelliği de budur. Şükürler olsun. 16 İlçemizle birlikte birliğimizin bereketini her daim canlı kıldık.  Ayrıca, Kurban Bayramı’nın en güzel şekilde idrak edilebilmesi ve kurban ibadetinin sağlıklı bir şekilde yerine getirilmesi için her türlü tedbirimizi de aldık. İlgili birimlerimizce hem Covid-19 Salgını için Maske, Mesafe ve Temizlik kuralları sağlanacak, hem de hemşehrilerimizin kurban ibadetini en güzel şekilde gerçekleştirmesi ve huzur içerisinde bayramını geçirmesi için tüm birimlerimiz görev başında olacak” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.