26 Aralık 2018 tarihinde Perşembe günü hangi il ve ilçelerde okulların tatil edildiği merak konusu olurken detayları paylaşıyoruz. Peki 26 Aralık 2018 tarihinde hangi illerde okullar tatil edildi? 26 Aralık 2018 tarihinde tatil edilen okullar listesi. 26 Aralık 2018 tarihinde tatil edilen okullar hangileri? 26 Aralık 2018'de tatil edilen okullar. 26 Aralık 2018 tarihinde Valilik tarafından tatil edilen okulların tam listesi. 26 Aralık 2018 tarihinde eğitime ara verilen ilçeler. 26 Aralık 2018 tarihinde eğitime ara verilen iller listesi. Türkiye genelinde yağışlı hava etkili olurken 26Aralık 2018 tarihinde bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki 26 Aralık 2018 tarihinde okulları tatil edilen iller hangileri?
Soğuk hava şartlarının tüm ülke genelini etkisi altına almasıyla birlikte, illerimizden kar tatili haberi gelmeye başladı. Sivas, Bilecik ve Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde okullar tatil edildi.
SİVAS
Sivas'ta yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı ve ani sıcaklık değişimi beklendiğinden, yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verileceği belirtildi.
Açıklamada, hamile ve engelli kamu personellerinin de izinli sayılacağı bildirildi.
Sivas Valisi Salih Ayhan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sevgili çocuklar, gece yarısından itibaren şehrimizde yoğun kar yağışı beklendiğinden il genelinde yarın ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitime bir gün ara veriyoruz. Dışarı çıkmayacağınıza ve bol kitap okuyacağınıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı ve buzlanma riskine karşı yarın, il merkezi, Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerine bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği belirtildi.
Açıklamada ayrıca, Bozüyük, Söğüt, Osmaneli, Gölpazarı, Yenipazar ve İnhisar ilçelerinde yarın taşımalı eğitime 1 gün süre ile ara verilmesi ve taşımalı eğitimle gelen öğrencilerin belirtilen tarihte 1 gün süre ile idari izinli sayılmalarına karar verildiği bildirildi.
BİLECİK – BOZÜYÜK
Bilecik Valiliği, kent merkezi ve Pazaryeri ilçesine bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullarda 1 gün süre ile eğitime ara verildiğini açıkladı.
Valilikten yapılan açıklamada, “İlimizde kar yağışı ve buzlanma riskine karşı İl Merkezi ve Pazaryeri İlçesine bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullarda 26 Aralık 2018 Çarşamba günü 1 gün süre ile eğitime ara verilmiştir. Ayrıca; Bozüyük, Söğüt, Osmaneli, Gölpazarı, Yenipazar ve İnhisar İlçelerinde taşımalı eğitime 26 Aralık 2018 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi ve taşımalı eğitimle gelen öğrencilerin belirtilen tarihte bir gün süre ile idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir” denildi.
BALIKESİR – DURSUNBEY
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle yarın okullar tatil edildi.
Dursunbey ilçesinde sabah saatlerinde başlayan şiddetli kar ilçe merkezi ve bağlı mahalleleri kısa sürede beyaza bürüdü. Yoğun kar yağışı sebebi ile İlçeye bağlı bazı mahallelerinde yolları kapanma aşamasına gelirken, Balıkesir -Dursunbey arasındaki D-230 yolunda da ulaşım güçlükle sağlandığı bildirildi.
Akşam saatlerinde Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan başkanlığında toplanan hıfzıssıhha kurulu26 Aralık Çarşamba günü ilçe merkezinde eğitim veren okulları tatil etme kararı aldı.
GÜNDEM
Az önceEKONOMİ
2 gün önceGÜNDEM
20 gün önceASAYİŞ
29 gün önceUNCATEGORİZED
23 Eylül 2023GÜNDEM
23 Eylül 2023GÜNDEM
23 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.