DOLAR 32,2066 0%
EURO 35,0055 -0.03%
ALTIN 2.515,240,60
BITCOIN 22048692,43%
Kayseri
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X
Okulda temizlik görevlisi müdür yardımcısına saldırdı

Okulda temizlik görevlisi müdür yardımcısına saldırdı

ABONE OL
Mayıs 10, 2024 17:21
Okulda temizlik görevlisi müdür yardımcısına saldırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Talas’ta bir ortaokulda iddiaya göre müdür yardımcısı, temizlik görevlisi G.P. isimli kadının eşini işe getirmemesi hususunda uyarması sonucunda kavga çıktı. Temizlik görevlisi tarafından darp edildiğini kaydeden müdür yardımcısı şikayetçi oldu.

Talas’ta bir ortaokulda saat 08.45 sıralarında iddiaya göre müdür yardımcısı, okulda temizlik görevlisi olan G.P.’nin kocasını işe getirmemesi konusunda uyarması sonucunda kavga çıktı. Görevli G.K. “Kocam hakkında böyle konuşamazsın, bu okulda müdür hariç kimseyi takmıyorum” diyerek küfür edip “Akşam 5’ten sonra sana göstereceğim” dedi ve elinde tuttuğu anahtarlığı müdür yardımcısına fırlatıp terlikle çenesine vurdu. Öğretmenler araya girerek kadını odadan çıkardı. Kapıyı zorlayıp zarar veren kadın daha sonra ayrıldı. Müdür yardımcısı temizlik görevlisinden şikayetçi olurken, “Ben kimseyi darp etmedim. Tehdit etmedim ve hakarette bulunmadım. Beni darp ederek tehdit eden, okulumuz kapısına zarar veren G.K. isimli şahıstan davacı ve şikayetçiyim. Okulun kapısında ne kadarlık zarar oluştu bilmiyorum” ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.