DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2052153-1,84%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Öğrenciler su tasarrufu konusunda bilinçlendirildi

Öğrenciler su tasarrufu konusunda bilinçlendirildi

ABONE OL
Mart 23, 2024 14:30
Öğrenciler su tasarrufu konusunda bilinçlendirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘Dünya Su Günü’ kapsamında Besime Özderici İlkokulu ve Melikgazi Gültepe Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Suyun önemi ve doğru su kullanımının ele alındığı etkinlik ile öğrenciler su tasarrufu konusunda bilinçlendirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, su konusunda bilinçli nesiller yetiştirmek için gerçekleştirdiği eğitimlerini ‘22 Mart Dünya Su Günü’ haftasında da sürdürdü.

Kent genelinde düzenlediği etkinlikleri sürdüren KASKİ, Besime Özderici İlkokulu ve Melikgazi Gültepe Anaokulu öğrencilerine ‘Su Tasarrufu ve Suyun Serüveni’ başlığı altında suyun değerini ve en doğru şekilde kullanma tekniklerini anlattı.

Düzenlenen etkinliğe Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Yavuz Çağan, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya Besime Özderici İlkokulu Müdürü Ender Onur Armağan, Melikgazi Gültepe Anaokulu Müdürü Suzan Sarı,  öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya burada yaptığı konuşmasında etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. ‘Damlaya damlaya göl olur’ atasözünü hatırlatan Kaya;  öğrencilerden su tasarrufu sözü aldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.