DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20657341,31%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ODA BAŞKANLARINA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

ODA BAŞKANLARINA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

ABONE OL
Ekim 10, 2022 11:39
ODA BAŞKANLARINA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar Belediye Başkanları ile birlikte seçimlerde güven tazeleyerek, yeniden seçilen Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış’ı ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Kayseri Sanayi Odası (KAYSO), Kayseri Ticaret Borsası (KTB) ve Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) mevcut başkanlar seçime giderek, güven tazeledi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile birlikte yeniden seçilen Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası’nda yaptığı konuşmada kentteki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, şunları söyledi:

“İlçe belediye başkanlarımızla birlikte merkezdeki kardeşlerimizle hem ticaret odamızın kıymetli başkanına, hem meclis başkanımıza yeniden seçilen yönetim kurulu üyesi kardeşlerimize hayırlı olsun ziyaretine gelmiş bulunuyoruz. Her şeyden önce birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde nasıl katkı sağlarız mantığı içerisinde Allah’a şükürler olsun çalışmalarımız devam ediyor. Değerli başkanımızın hem tecrübesiyle, hem yapıcı yaklaşımıyla, meclis başkanımızla el ele gönül gönüle hep birlikte çalışmalara devam ediyor. Üzerimize ne düşüyorsa, hemşehrilerimizin yararına olacak her konuda gerek ilçe belediye başkanlarımız, gerekse bizler yanındayız. Her zaman yardımcı oluruz. Şehrimizi seviyoruz. Hizmet edenleri her zaman takdir ediyoruz. Mevlam mahcup etmesin. Hayırlı uğurlu olsun.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.