DOLAR 32,4020 -0.12%
EURO 34,8084 0.18%
ALTIN 2.434,31-0,16
BITCOIN 2015965-2,95%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

‘Objektifimden Erciyes’ fotoğraf yarışması

KAYSERİ (1HA - ÖZEL HABER) - Kayseri'de faaliyet gösteren Suretialem Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği, "Objektifimden Erciyes" Ulusal Fotoğraf Yarışması ile Erciyes Dağı'nı değişik açılardan fotoğraflandıran yetenekleri bekliyor. Suretialem Derneği Başkanı Yusuf Kartal, düzenlenmekte olan yarışma hakkında bilgi verdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartal, “Objektifimden Erciyes, Kayseri’de bir fotoğraf derneğinin ulusal çapta düzenlediği ilk yarışmadır. Bu yönden Suretialem Derneği olarak ilkiz ve bu bizim için gurur verici. Objektifimden Erciyes Fotoğraf Yarışması, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ve Erciyes’teki otellerimizin destekleriyle yapılmaktadır” diyerek bilgilendirmede bulundu.

Çekilecek fotoğraflardaki ana temayı paylaşan Kartal, “Konumuz Erciyes Dağı. Yani Kayseri’de nereden çekerseniz çekin, kadrajınızda Erciyes’in mutlaka olması lazım” dedi. Yarışmaya 18 yaşından büyük tüm vatandaşların katılabileceğini dile getiren Kartal, “Yarışmaya en az yarı profesyonel makineler ile çekilmiş fotoğraflarla katılabilirsiniz. Cep telefonu ile çekilmiş fotoğraflarda çözünürlüğün düşük olduğuna dikkat etmek gerekiyor” diye ekledi.

Yarışma sonucunda katılımcılara verilecek ödüllere değinen Suretialem Derneği Başkanı Yusuf Kartal, “Yarışmamızın kazananları Erciyes Dağı’ndaki otellerde 4 gün 3 gece, 3 gün 2 gece gibi sürecek konaklamalar ile 1 günlük Erciyes’te kayak eğitimi ile ödüllendirilecektir. Yarışmaya TFSF’nin internet sayfasından başvurabilirsiniz. 15 Mart 2022’de katılım sona erecek, 25 Mart 2022’de sonuçlar açıklanacaktır. Yarışmamızın Kayseri’mize ve Türkiye’mize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diyerek, konuşmasını noktaladı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.