DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20306195,08%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MUTLULUĞU PAYLAŞAN BAŞKAN

MUTLULUĞU PAYLAŞAN BAŞKAN

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Covid-19 salgını süresince bir süredir evlerinde bunalan çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:19
MUTLULUĞU PAYLAŞAN BAŞKAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memduh Büyükkılıç da katılarak, mutluluğa ortak oldu.

Başkan Büyükkılıç, salgın süresince sokağa çıkma kısıtlaması bulunan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısıtlamaları “velileri ile birlikte” olmaları koşuluyla kaldırılan 18 yaş altı gençler ve çocuklara yönelik etkinliklerde yer almaya devam ediyor.  Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bu kez Alparslan Parkı’nda düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Büyükkılıç, hem çocuklarla sohbet etti hem de yeni normal hayata ilişkin tavsiyelerde bulundu.  Başkan Büyükkılıç, “Adeta bir bayramı yaşıyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız, sizleri çok seviyor. Mesafe konusunda gerekli hassasiyeti göstermemiz gerekiyor. Çünkü, salgın hala devam ediyor. Doktor Başkanınız olarak hatırlatmak istiyorum. Evlatlarım, Cumhurbaşkanımız sizleri çok seviyor, sizin sıkılmanızı istemiyor. Velilerinizle beraber açık havada ihtiyacınız kadar dolaşın diye sizlere izin verdi. Sizin de özen göstererek davranmanız gerekiyor. Açık havada insanların yoğun olmadığı alanlarda bulunmak suretiyle bu süreci bir miktar daha dikkat ederek geçirmemiz lazım” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.