DOLAR 32,3940 -0.15%
EURO 34,7928 0.12%
ALTIN 2.438,730,01
BITCOIN %
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“MUHARREM AYININ HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu,Muharrem ayı dolaysıyla yaptığı açıklamada,tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muharrem ayına kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını belirten Palancıoğlu,”Paylaşmanın,dayanışmanın,bolluk ve bereketin adı olan Aşure günün ilahi feyzini içerisinde barındıran Muharrem ayına kavuşmanın manevi huzuru içerisindeyiz..Aşure,toplumumuzun  en önemli geleneklerinden biri..Bu ayda ikram edilen Aşureler birli ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olacaktır..Muharrem ayında tutulan oruçların,yapılan ibadetlerin kabul olmasını diliyor,bütün hemşerilerimizin ve İslam aleminin Muharrem ayını tebrik ediyorum” dedi..

                                      ” GÖNÜLLER YÜREKLER BİR OLSUN”

                                      Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsle mücadele sürecinde bir ve beraber olmanın önemine de değinen Başkan Palancıoğlu,”Salgın sürecinde manevi huzurun hiç bir maddiyatla ölçülmeyeceğini,sağlığın hiç bir şeyin hiçbir şeyin önüne geçilmeyeceğini hep birlikte gördük.Yeterki gönüller,yürekler bir olsun.Maskemizi takıp,mesafemizi koruyalım ve kurallara hep birlikte riayet edelim..Salgının bir an önce son bulmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı..

   Haber/Mehmet Uzel

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.