DOLAR 32,3723 -0.35%
EURO 34,7167 -0.29%
ALTIN 2.390,09-1,33
BITCOIN %
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MÜGE ANLI EVLENİYOR

MÜGE ANLI EVLENİYOR

ATV program yapan sevilen sunucu Müge Anlı evleniyor:Haberi canlı yayında açıkladı.Eşi ise İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu olacak.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:24
MÜGE ANLI EVLENİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla fırtınalar estiren Müge Anlı, önceki gün yayın sırasında mutlu bir haber paylaştı. Müge Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklayınca stüdyoda alkış tufanı koptu. Sevilen sunucu Müge Anlı, canlı yayında, “Sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim, müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu” ifadelerini kullandı. İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceği haberi sonrası sosyal medyanın konuşulanlarından olan Müge Anlı’ya tebrik mesajları yağarken çiftin birbirine çok yakıştığı vurgulandı. Peki Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu ne zaman evleniyor? İşte ayrıntılar ve Müge Anlı’nın müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.