DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20678460,73%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Motorin ve benzin fiyatlarına büyük zam bekleniyor!

Sektör yetkilileri milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren benzin ve motorine zam beklendiğini bildirdi. Edinilen son bilgilere göre Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan geceden itibaren benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceği öğrenildi. Akaryakıt fiyatlarına net olarak ne kadar zam geleceği Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından açıklanacak.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Araç sahipleri son zamanlarda dolar ve altın fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından benzin ve motorin fiyatlarına ne zaman zam geleceğini merak ediyordu.

MİLYONLARCA KİŞİYE KÖTÜ HABER!

Sektör yetkilerinden alınan bilgilere benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceği aktarıldı.

 

BENZİN VE MOTORİN FİYATLARINA ZAM ZAM BEKLENİYOR

 

Milyonlarca kişiyi etkileyecek zam haberinin kesinliği için gözler zam ve petrol fiyatlarına gelen zam oranlarını açıklayan Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nda (EPGİS) çevrildi.

 

RESMİ KARARI EPGİS AÇIKLAYACAK

Benzin ve motorin fiyatlarına gelmesi beklenen zamlı fiyatların net olarak zam geleceği Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından açıklanacak.

 

https://www.kamupersoneli.net/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.