DOLAR 32,5846 0.29%
EURO 35,0170 0.11%
ALTIN 2.456,030,83
BITCOIN 20955280,51%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan Ara Tatil Mesajı

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan Ara Tatil Mesajı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamalarında ara tatil hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Selçuk açıklamalarında eğitime ara verilmediğini ve etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:26
Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan Ara Tatil Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ara tatil hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk açıklamalarında velilerin yarın akşam itibarıyla 81 ilin ara tatil faaliyetlerini, anaokulu, ilk, orta ve lise düzeylerinde “http://aratatil.meb.gov.tr” adresinden görebileceklerini ifade etti.

Konu ile ilgili olarak Bakan Selçuk açıklamalarını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Bakan Selçuk açıklamalarında ara tatillerde eğitime ara verilmediğini ve etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

BAKAN SELÇUK'UN AÇIKLAMALARI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açıklamaları şöyle oldu:

 

“Sevgili velilerimiz, ara tatillerde eğitime ara vermiyoruz. Çocuklarımızı hayattan öğrenmeye gönderiyoruz, demiştik. Yarın akşam itibarıyla, 81 ilin ara tatil faaliyetlerini, anaokulu, ilk, orta ve lise düzeylerinde 'http://aratatil.meb.gov.tr ' internet adresinden görebilirsiniz.

İstedik ki bu bir hafta eğitime okul dışında oyunla, kültürle, bilimle, sanatla, etkinliklerle, değerlerimizle devam edelim. Çocuklarımız için ara tatil etkinlik planı hazırladık.

Lütfen bulunduğunuz ili seçerek buradaki etkinlikleri inceleyin ve katılabildiğiniz ölçüde katılım gösterin. Hepinize şimdiden verimli ve huzurlu tatiller diliyorum.”

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.