DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Miguel Cardoso: Galatasaray çok önemli büyük bir rakip

Miguel Cardoso: Galatasaray çok önemli büyük bir rakip

ABONE OL
Ekim 12, 2022 06:26
Miguel Cardoso: Galatasaray çok önemli büyük bir rakip
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ(1HA) –Kayserisporlu futbolcu Bernard Mensah, “Bu maçı kazanırsak puan sıralamasında üst sıralarda olacağız” dedi.
Süper Ligin 10’ıncı haftasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Kayserispor bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kayseri ekibi kulüp tesislerinde gerçekleşen idmanda kuvvet ve pas çalışması yaptı. İdman öncesi konuşan Kayserisporlu futbolcu Daha sonra konuşan Miguel Cardoso ise, “Trabzonspor maçını küçük detaylarla kaybettik. Önümüzde Galatasaray maçı var. Galatasaray çok önemli büyük bir rakip. Gerekli mücadeleyi gösterim 3 puanı almak istiyoruz” diye konuştu.
MENSAH: TARAFTARIN GALATASARAY MAÇINA GELİP BİZE DESTEK OLMASI LAZIM
Bernard Mensah açıklamasında, “Galatasaray maçında taraftarımızın maça gelmesi, bize destek olması lazım. Bu çok önemli. Bu maçı kazanırsak puan sıralamasında üst sıralarda olacağız. Cumartesi günü Galatasaray’a karşı önemli bir maç olacak. Hocamızın desteği ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir maç oynatıp iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.