DOLAR 32,3642 -0.37%
EURO 34,7667 -0.18%
ALTIN 2.407,70-0,60
BITCOIN 1863147-3,41%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MHP İl Başkanlığı’ndan CHP İl Başkanlığı’na karşı yanıt

MHP İl Başkanlığı’ndan CHP İl Başkanlığı’na karşı yanıt

ABONE OL
Nisan 4, 2024 09:07
MHP İl Başkanlığı’ndan CHP İl Başkanlığı’na karşı yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pınarbaşı’ndaki seçimlerin iptal edilmesine yönelik CHP’nin “Adliyeye kalabalık bir grupla gelerek İlçe Seçim Kurulu Başkanı’nı darp eden, tehdit eden, hakaretler eden ve partimize iftiralar atan Milliyetçi Hareket Partisi’nin itirazı her ne hikmetse aynı İlçe Seçim Kurulu Başkanı’nın vermiş olduğu karar ile iptal edilmiştir” ifadelerine karşılık MHP Kayseri İl Başkanlığı “CHP, kirli bir zafer uğruna millet vicdanına sığmayan uygulamaları mazur görmektedir. Adaleti ve hakkı kendi menfaati uğruna kullananlar, Pınarbaşılıların helal oylarını usulsüzlükle DEMleyenler, başarıya ulaşamayacaklardır. CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamadaki tehdit, darp gibi ifadeleri kesinlikle kabul etmiyoruz” şeklinde yanıt geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından Pınarbaşı’ndaki seçimin iptal edilmesine yönelik “Adliyeye kalabalık bir grupla gelerek İlçe Seçim Kurulu Başkanı’nı darp eden, tehdit eden, hakaretler eden ve partimize iftiralar atan Milliyetçi Hareket Partisi’nin itirazı her ne hikmetse aynı İlçe Seçim Kurulu Başkanı’nın vermiş olduğu karar ile iptal edilmiştir. Pınarbaşı’ndan Kayseri’ye ve tüm Türkiye’ye haykırıyoruz. Hak, hukuk, adalet anlayışımızla Pınarbaşı’nı, halkın helal oylarını asla yalnız bırakmayacağız” açıklaması yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı’ndan ise karşı cevap geldi.
MHP İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yayınlamış olduğu paylaşımda “Hak, hukuk ve adalet söylemlerini zırh edinen CHP İl Başkanlığı, Pınarbaşı İlçe Seçim Kurulu’nun kararını yok sayarcasına açıklamalarını sürdürmektedir. İlk günden bu yana adil verilecek her kararı kabul edeceğimizi belirttik. Bu doğrultuda da hareket etmeye devam edeceğiz. CHP, kirli bir zafer uğruna millet vicdanına sığmayan uygulamaları mazur görmektedir. Adaleti ve hakkı kendi menfaati uğruna kullananlar, Pınarbaşılıların helal oylarını usulsüzlükle DEMleyenler, başarıya ulaşamayacaklardır. CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamadaki tehdit, darp gibi ifadeleri kesinlikle kabul etmiyoruz. Kendilerini hezeyan dolu açıklamalarına son vermeye davet ediyoruz. Bu vesileyle bir kez daha sükunetle Pınarbaşılı hemşerilerimizin hür iradeleriyle verdikleri oylarının takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.