DOLAR 32,3816 -0.18%
EURO 34,7456 0%
ALTIN 2.433,69-0,19
BITCOIN 2038512-1,33%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Mevcut Uygulama Devam Edecek

KAYSERİ,(BGC)-Merakla beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Toplantı 3 saat sürdü. Salgında alınan yeni kararlar kabine toplantısından sonra açıklandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 19:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada, koronavirüs kararları ile ilgili olarak mevcut uygulamanın devam edeceğini belirtti. Öte yandan merakla beklenen kısa çalışma ödeneğiyle alakalı ise Mart ayının sonunda sona ereceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada, koronavirüs kararları ile ilgili olarak mevcut uygulamanın devam edeceğini belirtip, “Kimi illerimizde görülen vaka yükselişine rağmen, hastaneye sınırlı yansıma sevindirici bir gelişme. Artış, hastane yatış oranına sınırlı yansıdı. Şehirlerimizdeki mevcut uygulamayı bir süre daha sürdürme ve gelişmeleri yakın takip etme kararı aldık. İnşallah bundan sonra daha bilinçli davranarak, bu meselenin üstesinden geleceğiz. Tedbirlere uymamız halinde yeniden kısıtlamaların gelmesinin kaçınılmaz olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum” dedi.

Erdoğan, kısa çalışma ödeneğine alakalı yaptığı açıklamada,” Salgının seyrine göre peyderpey uzattığımız bu uygulamayı mart sonunda bitiriyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.